Урок звитяги

Українські захисники і захисниці стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу та незалежність. Їх відданістю та сміливою боротьбою захоплюється кожен українець та цілий світ.

З початком російсько-української війни у 2014 році майже чотириста тисяч українців взяли зброю до рук у лавах Збройних Сил України, Національної гвардії України, правоохоронних органів і добровольчих формувань, а з початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України стало понад мільйон українців,щоб зупинити агресію російської федерації та відстояти незалежність України.

Військові операції, що здійснюються українськими воїнами під час захисту незалежності та територіальної цілісності України увійдуть у воєнну історію, стануть основою для розробки нових воєнних тактик та стратегій, а імена кожного захисника і захисниці України назавжди закарбуються в історії України.

З цією метою було проведено у школі низку відповідних тематичних заходів,в онлайн форматі. А ще учні початкових класів,взяли активну участь у патріотичному святі онлайн " Козацька звитяга"

/Files/images/IMG_20221014_131801.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 23

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.